top of page

di 03 mei

|

Omgeving Son en Breugel

2 DAAGSE AREA AND BUILDING SEARCH | 3 en 4 mei 2022

Een 2 daagse workshop area and building search word gegeven o.l.v. Ann-Jo Proos. Je gaat werken in bosgebied en op de 2de gaan we gebouwen in. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
2 DAAGSE AREA AND BUILDING SEARCH | 3 en 4 mei 2022
2 DAAGSE AREA AND BUILDING SEARCH | 3 en 4 mei 2022

Tijd en locatie

03 mei 2022, 09:00 CEST – 04 mei 2022, 16:00 CEST

Omgeving Son en Breugel

Gasten

Over het evenement

...2-daagse workshop Area and Building Search... 

Ann-Jo Proos komt vanuit Frankrijk om deze zeer interessante en leuke workshop te geven. In deze workshop leert de hond om vrij, dus zonder lijn, te zoeken naar vermiste personen die verstopt liggen in het bos en in gebouwen. Dit is dus anders dan bij het mantrailen waar ze het spoor volgen van een vermist persoon. Hier leren ze een vermist persoon te verwijzen door het persoon te vinden, terug te komen naar de handler om aan te geven dat ze het slachtoffer hebben gelocaliseerd en de handler daarheen te begeleiden zodat deze bij het vermiste persoon uitkomt.

Ann-Jo heeft meer dan 35 jaar ervaring in dit gebied van speurwerk. Met de organisatie Reddingshonden Hulpdienst Holland heeft zij meerdere uitzendingen gedraaid naar het buitenland, waaronder 2 maal Turkije, om mensen onder het puin vandaan te halen nadat er een aardbeving had plaatsgevonden. Ook met de organisatie Kappa Search Dogs heeft zij meerdere inzetten gedraaid, in Duitsland en België, waardoor zij een hele rugzak vol met ervaring en kennis heeft. Ze deelt deze ervaring en kennis graag met je in de 2 daagse workshop.

Je hond hoeft geen ster te zijn in gehoorzaamheid maar het kunnen loslopen en terugkomen wanneer je hem roept is wel een must.

Er is een mogelijkheid, tegen een meerprijs, om deze dagen ook te werken met kadaver. Dit kan je aangeven bij je inschrijving.

Voor de teams die hier al mee bekend zijn gaan we natuurlijk door op het niveau van waar je al werkt.

Wat?  2 daagse workshop Area and Building Search inclusief simpele lunch, koffie en thee.

Waar? In de omgeving van Son en Breugel.

Wie?  Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde.  

Wanneer? 3 en 4 mei. Van dinsdag 09.00 tot woensdag ongeveer 16.00. 

Kosten?  €230  

( Mocht je willen trainen met kadaver dan is het €40 extra. )

 

Deel dit evenement

bottom of page