top of page

vr 17 jul

|

Omgeving Nijnsel

3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 17, 18 en 19 juli 2020

Een 3 daagse workshop met praktijk en theorie. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is? Met alle opgedane kennis ga je in 2 teams een echte inzet draaien. Je kan kiezen voor alleen de praktijk en theorie maar ook voor het complete avontuur met overnachtingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 17, 18 en 19 juli 2020
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 17, 18 en 19 juli 2020

Tijd en locatie

17 jul 2020, 09:00 – 19 jul 2020, 16:00

Omgeving Nijnsel

Gasten

Over het evenement

..3-daagse workshop en slapen onder de sterren...

Het voordeel van niet mogen werken is toch wel de tijd hebben om veel nieuwe ideeën uit te denken en voeren. Zo hebben Ann-Jo Proos en ik besloten de handen in een te slaan en een mega toffe 3 daagse workshop te organiseren. Niet zomaar een workshop, nee een workshop met veel praktijk maar ook theorie. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is. We gaan in de verdieping om te zorgen dat jij en je hond enorm veel gaan groeien deze 3 dagen. Na al deze opgedane kennis ga je in 2 teams tegen elkaar strijden om als eerste jullie vermiste persoon te vinden. Voor het team wat wint staat iets leuks te wachten. Om het avontuur compleet te maken slaap je in je eigen tent/caravan op een prachtige locatie aan het bos. Maar je mag ook in je slaapzakje bij het vuur onder de sterren slapen, voor de echte avonturiers. Het diner word geserveerd bij het kampvuur en jij hoeft daar niks voor te doen, nou ja op eten dan. Voor de uitgebreiden ontbijten en lunches word ook nog eens gezorgd! Dus een compleet verzorgde 3 dagen! Mocht je graag mee willen doen maar het hele eet- en slaapgebeuren net wat te heftig vinden kan je je ook voor de praktijk, theorie en de lunches inschrijven.

Wat? - 3 dagen intensieve praktijk en theorie training. - 2 ontbijten. - 3 uitgebreide lunches. - 2 diners bij het kampvuur. - 2 overnachtingen in je eigen tent/caravan. - koffie en thee.

Waar? In de omgeving van Nijnsel, precieze locatie houden we nog even geheim.

Wie? Voor alle niveaus dus zowel beginners als gevorderden.

Wanneer? 17, 18 en 19 juli. Van vrijdag 09.00 tot ongeveer zondag 16.00.

Kosten? Het volledige workshop en slapen onder de sterren pakket: €498

Alleen de praktijk, theorie en lunches: €356

BELANGRIJKE INFO:

Aangezien we natuurlijk allemaal met het Corona vraagstuk zitten gaat de workshop natuurlijk alleen door wanneer dit veilig kan en mag. Betalen hoeft dan ook pas als hier zekerheid over is! Dus laten we gezamenlijk nog harder hopen dat we elkaar 17, 18 en 19 juli mogen zien!

Deel dit evenement

bottom of page