top of page

vr 29 sep

|

Omgeving Nijnsel

3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 29, 30 september en 1 oktober 2023

Een 3 daagse workshop met praktijk en theorie. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is? Met alle opgedane kennis ga je in 2 teams een echte inzet draaien. Je kan kiezen voor alleen de praktijk en theorie maar ook voor het complete avontuur met overnachtingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 29, 30 september en 1 oktober 2023
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO | 29, 30 september en 1 oktober 2023

Tijd en locatie

29 sep 2023, 09:00 – 01 okt 2023, 16:00

Omgeving Nijnsel

Gasten

Over het evenement

3-daagse workshop en slapen onder de sterren

Net zoals vorig jaar organiseren we weer een mega toffe 3 daagse workshops.  Niet zomaar een workshops, nee workshops met veel praktijk maar ook theorie. Dit jaar komen er 2 weekenden met elk een eigen thema. Het eerste weekend, die plaats vind op 18, 19 en 20 mei is het weekend zoals we al een aantal jaar doen. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is. We gaan in de verdieping om te zorgen dat jij en je hond enorm veel gaan groeien deze 3 dagen. Na al deze opgedane kennis ga je in je eigen team op de derde dag een heuse inzet draaien om een vermist persoon te vinden. Om het avontuur compleet te maken slaap je in je eigen tent/caravan op een prachtige locatie aan het bos. Maar je mag ook in je slaapzakje bij het vuur onder de sterren slapen, voor de echte avonturiers. Het diner word geserveerd bij het kampvuur en jij hoeft daar niks voor te doen, nou ja op eten dan. Voor de uitgebreiden ontbijten en lunches word ook nog eens gezorgd!  Dus een compleet verzorgde 3 dagen! Mocht je graag mee willen doen maar het hele eet- en slaapgebeuren net wat te heftig vinden kan je je ook voor de praktijk, theorie en de lunches inschrijven.

Wat?  - 3 dagen intensieve praktijk en theorie training. - 2 ontbijten. - 3 uitgebreide lunches. - 2 diners bij het kampvuur. - 2 overnachtingen in je eigen tent/caravan. - koffie en thee.

Waar? In de omgeving van Nijnsel, precieze locatie houden we nog even geheim.

Wie?  Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderde.

Wanneer? 29, 30 september en 1 oktober. Van vrijdag 09.00 tot zondag ongeveer 16.00.

Kosten? Het volledige workshop en slapen onder de sterren pakket: €540

Alleen de praktijk, theorie en lunches: €399

Deel dit evenement

bottom of page