top of page

di 11 mei

|

Omgeving Nijnsel

3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO BEGINNERS EN GEVORDERDE | 11, 12 en 13 mei 2021

Een 3 daagse workshop met praktijk en theorie. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is? Met alle opgedane kennis ga je in 2 teams een echte inzet draaien. Je kan kiezen voor alleen de praktijk en theorie maar ook voor het complete avontuur met overnachtingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO BEGINNERS EN GEVORDERDE | 11, 12 en 13 mei 2021
3 DAAGSE WORKSHOP REAL CASE SCENARIO BEGINNERS EN GEVORDERDE | 11, 12 en 13 mei 2021

Tijd en locatie

11 mei 2021, 09:00 – 13 mei 2021, 16:00

Omgeving Nijnsel

Over het evenement

...3-daagse workshop en slapen onder de sterren... 

Net zoals vorig jaar organiseren Ann-Jo Proos, van Mantrailing-France, en ik een mega toffe 3 daagse workshop. Niet zomaar een workshop, nee een workshop met veel praktijk maar ook theorie. Hoe een echte inzet te draaien wanneer er in het echt iemand vermist is. We gaan in de verdieping om te zorgen dat jij en je hond enorm veel gaan groeien deze 3 dagen. Na al deze opgedane kennis ga je in 2 teams tegen elkaar strijden om als eerste jullie vermiste persoon te vinden. Om het avontuur compleet te maken slaap je in je eigen tent/caravan op een prachtige locatie aan het bos. Maar je mag ook in je slaapzakje bij het vuur onder de sterren slapen, voor de echte avonturiers. Het diner word geserveerd bij het kampvuur en jij hoeft daar niks voor te doen, nou ja op eten dan. Voor de uitgebreiden ontbijten en lunches word ook nog eens gezorgd!  Dus een compleet verzorgde 3 dagen! Mocht je graag mee willen doen maar het hele eet- en slaapgebeuren net wat te heftig vinden kan je je ook voor de praktijk, theorie en de lunches inschrijven. 

Wat?  - 3 dagen intensieve praktijk en theorie training. - 2 ontbijten. - 3 uitgebreide lunches. - 2 diners bij het kampvuur. - 2 overnachtingen in je eigen tent/caravan. - koffie en thee. 

Waar? In de omgeving van Nijnsel, precieze locatie houden we nog even geheim.  

Wie?  Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderde.  

Wanneer? 11, 12 en 13 mei. Van vrijdag 09.00 tot ongeveer zondag 16.00. 

Kosten? Het volledige workshop en slapen onder de sterren pakket: €520 

Alleen de praktijk, theorie en lunches: €379 

Deel dit evenement

bottom of page