top of page

za 18 nov

|

Regio Son en Breugel

COACHINGSTRAJECT | vanaf zaterdag 18 november | 09:00 uur tot 14:00 uur

Coachingstraject

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
COACHINGSTRAJECT  | vanaf zaterdag 18 november | 09:00 uur tot 14:00 uur
COACHINGSTRAJECT  | vanaf zaterdag 18 november | 09:00 uur tot 14:00 uur

Tijd en locatie

18 nov 2023, 09:00 – 09 mrt 2024, 14:00

Regio Son en Breugel

Gasten

Over het evenement

Al vele jaren werk ik met mens en hond, waarbij ik steeds van dichtbij mocht ervaren hoe helend onze honden kunnen werken.

Ze spiegelen ons de gehele dag en wanneer je dit wilt zien en open staat om van ze te leren heb je de gehele dag een gratis therapeut tot je beschikking.

In deze tijd dat wij mensen in haast leven, heel veel op ons to do lijstje hebben staan, onder enorme druk staan, komen we tijd tekort om te rusten en om op ons leven te reflecteren. We lopen letterlijk weg, vanwege onze drukke planning, van onze problemen, emoties, gedachtes en gevoelens met desastreuze gevolgen. We vallen massaal om! De een komt thuis te zitten vanwege onverwerkt trauma, de ander vanwege een burn-out, de term bored-out gaat ook steeds vaker over de tong; het niet doen waar je energie van krijgt.

Dreig jij vast te lopen? Zit jij in een burn-out? Vind je het moeilijk om je trauma’s aan te kijken? Wil jij meer inzicht in je belemmerende patronen en overtuigingen? Durf jij jezelf aan te kijken? Ook de dingen die niet zo leuk zijn? Heeft jou hond “gedragsproblemen” waar je graag begeleiding in wilt hebben? Wil jij weten waar deze “problemen” vandaan komen en wat je eraan kunt doen. Durf jij de diepte in te gaan door op een ontdekkingstocht te gaan samen met je hond? Wil jij leren hoe jouw hond je spiegelt en wat je daarvan kunt leren?

Dan is het volgende echt iets voor jou!

Je werkt in een groep van maximaal 8 deelnemers, samen met hun hond, aan opdrachten en taken om tot meer inzicht in jezelf te komen. Door het werken in groepsverband leer je nog meer omdat iedereen elkaar weer spiegelt en je daardoor tot veel meer inzichten kan komen dan wanneer je dit in je eentje doet. Vindt jou hond het moeilijk om met andere honden om te gaan? Zie het werken in groepsverband dan niet als blokkade maar juist als een enorme veilige leerschool om hier meer inzicht in te krijgen.

Het gaat om 8 sessies, die elk 5 uur duren. Elke sessie raakt een ander thema aan. Deze thema’s zijn zorgvuldig samengesteld waardoor alle mogelijke thema’s in je leven worden aangeraakt, wat ultieme groei betekent.

Dit alles word begeleidt door zeer ervaren coaches die zowel jarenlange ervaring hebben in de gedragstherapie van honden maar ook van de mens.

De sessies vinden plaats op verschillende locaties in de omgeving van Son en Breugel.

Ze zijn op zaterdagen van 09:00 - ongeveer 14:00 op de volgende data:

18.11.2023 / 02.12.2023 / 16.12.2023 / 13.01.2024 / 27.01.2024 / 10.02.2024 / 24.02.2024 / 09.03.2024

Deze investering in jezelf en in je hond is €870.

Wat krijg je ervoor?

Niks fysieks, als je de koffie, thee en je werkboek niet meerekent.

Wat je er wel voor terug krijgt? Een enorme levenservaring, een bak kennis, meer inzicht in wie jij bent, diepe connecties met de andere deelnemers en vóóral met je eigen hond die je aan het eind van dit avontuur goed kan lezen. Jullie band zal nooit meer hetzelfde zijn!

Durven jullie dit avontuur aan? Hoor jij een duidelijke “ja” na het lezen van dit bericht en wil je weten of dit bij jullie past? Meld je vrijblijvend aan via de website en we plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar je al je vragen kan stellen en waar we kijken of dit traject bij je past.

Hopelijk tot ziens in dit verdiepende traject.

Liefs

Deel dit evenement

bottom of page