top of page
naamloos-195-111.jpg

Mijn naam is Lynn van Dongen - Puts, 35 jaar en woonachtig in Son en Breugel. Ik woon hier samen met mijn man Rick, zoontjes Ezà en Ami, dochtertje Ish en onze twee honden Ynouk en Floky.

 

Na mijn Havo opleiding ben ik begonnen bij de Koninklijke Landmacht. Hier heb ik op de koninklijke militaire school te Weert met veel plezier de opleiding tot sergeant gevolgd.

 

Na mijn diensttijd ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Aangezien ik heel mijn leven met honden heb samengeleefd, was dat hetgeen wat ons nieuwe huisje miste. We zijn toen op internet gaan zoeken en kwamen uit bij een husky in het asiel in Zwolle. We waren op slag verliefd geworden op Kay die toen 8 jaar jong was. Eenmaal thuis kwamen we erachter dat meneer een aardig rugzakje bij zich droeg. Hij was zeer agressief naar andere honden en zeer bang voor mensen en voorwerpen. Aangezien we al verliefd waren hebben we besloten om er alles aan te doen hem weer tot een gelukkige hond te maken. Ik heb me toen verdiept in alles wat met hondengedrag te maken had. Door intensieve begeleiding hebben we van hem weer een gelukkige hond gemaakt die weer zin in het leven heeft.

 

Omdat dit hele proces zo goed beviel en ik op internet las dat er een beroep bestond om honden met problemen te helpen, heb ik de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig vele seminars, congressen en lezingen over alles wat met honden te maken heeft.

Wil je meer weten over hoe mijn passie voor het speuren is ontstaan en welke ervaringen ik heb opgedaan? Klik dan op lees meer.

 

Liefs Lynn.  

bottom of page